Ortabahçe İlkokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: VATANINI SEVEN,ÜLKE KAYNAKLARINI KORUYABİLME BİLİNCİYLE MEZUN OLAN HER ÖĞRENCİ BİZİM İÇİN BAŞARIDIR.

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Lojman: 1 - 1 ADET 2 +1 LOJMAN BULUNMKAT OLUP ISINMA SİSTEMİ KÖMÜRLÜ KALORİFERLİDİR.
Servis Bilgisi: İlk servis 06:30´da köyden merkeze ,07:30´da da Erzurum Gez mahallesinden köye hareket etmektedir.Gün içinde Erzurum merkezden köye , köyden de Erzurum merkeze her 4 saatte bir kalkan servisler vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ortabahceilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kandilli Mah. Ortabahçe sokak. NO 281 /Aşkale/Erzurum

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Ortabahçe mahallesi yaklaşık olarak 200 haneden oluşmaktadır. Ortabahçe´ye 3 km uzaklıkta bulunan Kandilli mahallesi bulunmaktadır. Burada ev kiralar 100-250 TL arasında olup ev sorunu yaşanmamaktadır. Dileyen Erzurum merkezde de rahatlıkla ikamet edebilir.

Adres - Kandilli Mah. Ortabahçe sokak. NO 281 /Aşkale/Erzurum

Ulaşım Belediye dolmuşları sabah 07:30 da Erzurum Gez mahallesinden hareket etmektedir. Gün içinde servisler mevcuttur. Yol süresi ortalama 40-45 dk sürmektedir. Yol asfalt olup ulaşım konforlşu ve rahattır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl MERKEZİNE :42 İLÇE MERKEZİNE:17